Technisch beheer

Home

KRAS Beheer en begeleiding bestaat bouwkundigen die inmiddels hun sporen verdiend hebben op het gebied van bouwkunde in zowel nieuwbouw als verbouw. Ontstaan omdat we denken dat technisch vastgoedbeheer vaak niet slecht is, maar wel slimmer kan. Er is niet een oplossing voor alle gebouwen: (Planmatig) onderhoud is voor elk gebouw anders, of het nu een monumentaal pand betreft, hoogbouw uit de jaren 60 of energiezuinige passiefbouw. En elk gebouw heeft zijn eigen gebruikers met eigen wensen. Op deze combinatie  van gebouw en gebruiker, dus op uw wensen, stellen wij onze dienstverlening af. Wij zijn vooral actief in de Randstad en delen de wens een eindresultaat neer te zetten waarvan de opdrachtgever zegt: “Goed gedaan en graag tot ziens!”.

KRAS beheer en begeleiding richt zich op een goede èn pragmatische manier van beheren en begeleiden van planmatig onderhoud, renovatie- of (ver)bouwbegeleiding en stellen daarin de wensen van onze opdrachtgever centraal. Want u gaat in ons werk wonen of werken! En we zijn er niet alleen voor en tijdens de werkzaamheden, maar ook daarna.

Zoekt u een onafhankelijke partij die een deel van de technische werkzaamheden van een VvE-beheerder kan begeleiden of overnemen? Of zoekt u technisch vastgoedbeheer? Overweeg KRAS beheer en begeleiding. De kans dat uw huidige beheerder alleen de administratieve werkzaamheden verzorgt is best groot; voor technisch beheer ten aanzien van planmatig onderhoud ontvangt de VvE vaak een aparte rekening, omdat deze niet standaard in het diensenpakket aangeboden zijn. Wilt u meer weten? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

KRAS BEHEER: BEVLOGEN, ONAFHANKELIJK, BETROKKEN