Gerton van As

DSC_0218Woonachtig in Amsterdam, kritische blik en bevlogen professional. Mijn HTS opleiding Bouwkunde heb ik afgerond in 1999 waarna ik zowel bij aannemers als opdrachtgevers gewerkt heb en dus bekend ben met beide kanten van de speelveld. Ik heb KRAS opgericht, omdat ik van mening ben dat technisch vastgoedbeheer beter kan door te luisteren naar de gebruikers en mee te denken als er knelpunten zijn.

Vastgoedbeheer gaat mijns inziens niet alleen om het gebouw nu in stand te houden, maar ook om het beheer in de toekomst betaalbaar te houden.

6 thoughts on “Gerton van As”

 1. Gerton van As heeft ons uitstekend geadviseerd in de aanloop naar een grote verbouwing. Van het aanvragen van offertes tot het beoordelen van (de offerte van) de aannemer die we uiteindelijk kozen. Dankzij Gerton hebben we goede prijsafspraken kunnen maken en een goede aannemer in huis gehaald.

 2. Bestuur VvE Jasper Leijnsenstraat

  Met het inschakelen van KRAS Beheer en begeleiding weten we dat er vakkundig bijstand verleend wordt in het vaststellen van wat er nodig is, wie daarvoor ingehuurd moet worden en hoe dat begeleid moet worden.
  Gerton van As neemt het grootste deel van de zorg uit handen en je weet dat er iemand met echte kennis aan werkt.

 3. Gerton is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij neemt de tijd om zich in een zaak te verdiepen, en is zeer betrokken bij het eindresultaat, en zal niet rusten totdat de beste oplossing gevonden is.
  Hij heeft ons met raad en daad terzijde gestaan tijdens een ingrijpende verbouwing. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!

 4. W. van de Wiel

  Toen ik 1,5 jaar bezig was met het zoeken naar een aannemer voor een dakkapel zag ik door de bomen het bos niet meer. Een kennis bracht mij in contact met Gerton. Hij heeft offertes vergeleken, geholpen met het maken van een keuze en onderhandeld met de aannemer. Voor de start van de verbouwing heeft hij met de aannemer doorgesproken wat en hoe het moest gebeuren en tijdens de verbouwing is hij geregeld langsgekomen om de voortgang te controleren.
  Gerton is vakkundig en precies, en niet bang voor het zetten van kritische noten. Door hem werd de verbouwing een stuk ontspannener, Ik kan hem van harte aanbevelen.

 5. Gerton heeft op zeer professionele wijze een mega verbouwing van een heel grachtenpand succesvol begeleid. Op het juiste moment is hij bij mij als bouwbegeleider aan het werk gegaan. Heeft een zeer duidelijke en komplete werkomschrijving van alle te verrichten werkzaamheden opgesteld en op basis daarvan een goede aannemer geselecteerd.
  Zijn aanwezigheid hield alle werklui scherp en zorgde ervoor dat kwaliteit altijd gehandhaafd bleef, gemaakte afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en waar mogelijk kosten werden bespaard. Gerton heeft met gevoel voor humor altijd het hoofd koel gehouden en gezorgd dat de klus professioneel, op tijd en zonder kostenoverschijding is voltooid. Ook mijzelf heeft hij een hoop stress uit handen genomen. Ik beveel Gerton van harte aan.

 6. Isabel Schnabel

  Waar zit De Wittenburg (VvE) in Amsterdam?
  Hoe lang was Anton de Porto daar voorzitter?
  Dank voor antwoord
  Isabel Schnabel
  Bergen N.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.