Daarom KRAS

KRAS Technisch beheer en begeleiding bestaat uit bevlogen bouwkundigen die inmiddels hun sporen verdiend hebben op het gebied van bouwkunde in zowel nieuwbouw als verbouw. Wij zijn vooral actief in de Randstad en delen de wens een eindresultaat neer te zetten waarvan de opdrachtgever zegt: “Goed gedaan en graag tot ziens!”.

KRAS is ontstaan omdat we denken dat vastgoedbeheer vaak niet slecht is, maar wel slimmer kan. Er is niet één oplossing voor alle gebouwen: elk gebouw is anders, of het nu een monumentaal pand betreft, hoogbouw uit de jaren ’60 of energiezuinige passiefbouw. En elk gebouw heeft zijn eigen gebruikers met eigen wensen. Op de combinatie van gebouw en gebruiker, dus op uw wensen, stellen wij onze dienstverlening af.

Wij richten ons op een goede én pragmatische manier van beheren en begeleiden van planmatig onderhoud, renovatie- of (ver)bouwbegeleiding en stellen daarin de wensen van onze opdrachtgever centraal: u woont of werkt immers in ons werk! En we zijn er niet alleen voor en tijdens de werkzaamheden, maar ook daarna.

Zoekt u een onafhankelijke partij die een deel van de technische werkzaamheden van een VvE-beheerder kan uitvoeren? Overweeg KRAS Technisch beheer en ondersteuning. De kans dat uw huidige beheerder alleen de administratieve werkzaamheden verzorgt is best groot; voor technisch beheer ten aanzien van planmatig onderhoud ontvangt de VvE vaak een aparte rekening. Wilt u meer weten? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

BEVLOGEN, ONAFHANKELIJK, BETROKKEN